Nog een weekje!
Lieve Lieve allemaal,
Hier een klein en waarschijnlijk laatste berichtje vanuit Australië. Het is hier nu vrijdag 25 juni, en we zijn alweer twee weken terug in Sydney. Het laatste weekje in Byron Bay hebben we lekker samen rustig aan gedaan en vooral op het strand gelegen. We hebben nog een dagje een grote wandeling naar de vuurtoren van Byron Bay gemaakt, wat heel mooi was en waar we een hele hoop dolfijnen vanaf een afstandje hebben gezien! Na Byron moesten we een hele lange nacht in de bus zitten om vervolgens weer in Sydney aan te komen.
En daar zitten we nu alweer twee weken en de tijd vliegt om. Vooral met de familie doen we leuke dingen. Ik ben een keer met alle nichtjes, Michelle, Sharon en zelfs Mar uiteten en naar de bios geweest, we zijn een dagje naar Newcastle geweest met Katrina en Jess, we hebben stukjes gereden met John en nog een hele hoop meer. Ook hebben we een paar walvissen gezien, die elk jaar langs de kust van Australië naar warmer water trekken. En we hebben het WK natuurlijk op de voet gevolgd!Hier in de haven van Sydney is er een officieel Fifa FanFest, wat gewoon inhoud dat de Fifa hier alle wedstrijden op grote schermen in de haven uitzendt en dat het heeel druk en gezellig is.. En daar gaan we ook meestal heen als Nederland of Australië speelt, zelfs op de meest onmogelijke tijden (Jaja, 20.30 bij jullie is hier 4.30!!) . Helaashelaas ligt Australië eruit, maar we zijn trots op ons Nederlandje!
Verder hebben we niet meerhele grote plannen. We geven een etentje de dag voordat we weg gaan en laatst hebben we een paar appeltaarten gebakken. Ze maken hier nooit zelfgemaakte appeltaart (alleen maar uit de diepvries) dus ze wisten hier niet wat ze meemaakten toen ze een homemade appeltaartje kregen. Dit weekend geef ik dus een workshop appeltaart bakken. Ik hoop alleen niet dat ze me een oplichter vinden als ze erachter komen hoe makkelijk het eigenlijk is ;) En we gaan souvenirs shoppen. Dus als iemand nog iets Australisch nodig heeft (neeeheee géén kangoeroe's of koala's!) horen we het wel.
Voor iedereen die ons eventueel op wil komen halen volgende week, volgt hier een advies lekker in bed te blijven liggen. We komen namelijk vrijdag 2 juli om zes uur 's ochtends aan op schiphol. Voor degene die ons toch komen ophalen is ons vluchtnummer KL 0838 voor eventuele vertragingen. Hopen dat die vulkaan zich nog even koest houd. We hebben zin om weer thuis te komen en iedereen te zien, maar voor nu hebben we nog een weekje aan de andere kant van de wereld!
Heel veel liefs en tot volgende weeeek!!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Heey miss applepie en haar vriendje!
Jeeeeeeeeh!!! Komen jullie alweer bijna thuis!
Beter maak je voor ons ook snel een appeltaartje ja!;-)
Ik vond 't zo leuk om steeds jullie verhaaltjes te lezen.
Dat zal ik wel een beetje gaan missen.
Geniet nog maar van dat laatste weekie en een goede terugreis.
Tot snel!
Liefs en een dikke kus van Lilian
Hee Joost en Romy!
Wauw, dat halve jaar is echt omgevlogen! Ik heb jullie verhalen zeker gevolgd :] En ik vind het natuurlijk heeul leuk om jullie weer bijna te zien (:
Ik zit hier uitgeput achter m'n laptopje van de toetsweek. Nog één toets maandag, en dan is dat ook weer klaar! Verder zijn er niet zo heel veel bijzondere dingen gebeurd eigenlijk.. ;)
Geniet nog even daar van jullie laatste week! Dat wordt weer afkicken als jullie thuis zijn.
Tot snel!
Veel liefs, Marlies
Heeeyyy
Ik heb nu lekker vakantie!!!
Ik mis jullie heel erg maar goed dat jullie weer snel thuis komen(;. Ik ga cakejes voor jullie thuiskomst maken!!!
Ik kom jullie wel opwachten op het vliegveld hoor!
Nog heel veel plezier het laatste weekje
xxxxxxxx Bibi
Ha lieverds!!!!
Nog 1 weekje en dan is ut weer om. Herlijk om julie weer te zien. En ik sta vroeg op hoor!!!! Zeker weten dat ik julie aankomst niet wil missen. Geniet nog van de laatste week. Zuig Australie op, want het zal wel even duren voor je er weer komt. Bedank die lieve familie ook namens ons hier in Nederland. Ze verwennen julie maar. Hele mooie reis terug en heeeeeeeele dikke kus van mij.
Doei M(H)am
Hoi globetrotters,
Ja het zit er echt bijna op........al die verhalen waren iedere keer heel leuk om te lezen, maar het zal goed zijn om jullie weer te zien of te horen hier in ons kikkerland waar het vandaag eindelijk rond de 27 graden is, dus volop zomer.
Heel veel plezier nog de laatste week aan het andere eind vd wereld en ook een goede reis terug.
Hopelijk zien we elkaar gauw!!
dikke kus,
Anette